-Native American Owned-

DEDICATED OWNER'S REPRESENTATION

SQ1 Office - Austin, Texas

Phone Number
Email
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

© Copyright 2019 Square One Consultants All Rights Reserved

Doss Elementary School

Austin, TX

1/1

Project Description:

Renovations to the existing building consisted of adding square footage space to existing cafetorium by eliminating the existing gym space. New flooring, light fixtures AC/Heating duct, ceiling gird, acoustical tile, and painting was required to complete the space. The new PE facility consisted of a metal building structure with concrete masonry block walls with a brick façade. Interior finishes included painted CMU walls, VCT flooring in foyer and office. Bathrooms were finished with ceramic tile walls and floors. Site improvements required were additional parking spaces, sidewalks, upgraded utilities and drainage, construction of detention pond. A covered walkway from the existing building to the new PE facility was constructed as well as a play court canvas canopy.